11 & 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ «Η ΠΑΤΡΑ ΠΑΙΖΕΙ» ΣΕ ΑΓΥΙΑ ΚΑΙ ΤΟΦΑΛΟ!

10 / 11 / 2017

Από αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινούν οι κοινές δράσεις της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 και της ΚΑΕ Προμηθέας στο πλαίσιο του προγράμματος η Πάτρα παίζει, που υλοποιούν από κοινού οι δύο ομάδες.
Οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας τόσο του Προμηθέα όσο και της Παναχαϊκής δικαιούνται εκπτωτικό εισιτήριο για τους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Νοεμβρίου, ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια και των δύο πατρινών ομάδων.
Στην πράξη, κάθε κάτοχος Διαρκείας της Παναχαϊκής, μπορεί το Σάββατο 11 Νοεμβρίου να παρακολουθήσει τον αγώνα Προμηθέας- Κύμη ( 16:30, ΠΕΑΚ Δ. Τόφαλος) έναντι μειωμένου εισιτηρίου αξίας 7 ευρώ, ενώ την Κυριακή 12 Νοεμβρίου οι φίλαθλοι του Προμηθέα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα Παναχαϊκή-Εργοτέλης (Γήπεδο Αγυιάς, 15:00) αγοράζοντας εισιτήριο αξίας 7 ευρώ και στις δύο περιπτώσεις, απλά με την επίδειξη της κάρτας τους στο εκδοτήριο.
Αντίστοιχες δράσεις θα συνεχιστούν  σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ώστε να φέρουμε όλους τους Πατρινούς φιλάθλους στα γήπεδα.

© 2017 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891    |   ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΙΜΕ Πληροφορική