Κ. ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ: «ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ. ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ»

07 / 11 / 2017

Την τεράστια δυναμική της Παναχαϊκής και το πολυμετοχικό της πλάνο που οδηγεί μελλοντικά στην αυτοχρηματοδότηση της ομάδας σε συνάρτηση με την δυναμική της πόλης, ανέπτυξε σήμερα στο Ευρωκοινοβούλιο ο Κώστας Κατσουράνης με αφορμή συζήτηση για την διαφθορά στο ποδόσφαιρο.
Ο Τεχνικός Διευθυντής της Παναχαϊκής μαζί με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη ήταν καλεσμένος του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου προκειμένου να μιλήσει σε ειδική συνεδρίαση που είχε να κάνει με τους τρόπους  καταπολέμησης της διαφθοράς, των στημένων αγώνων και του doping  που αμαυρώνουν τον αθλητισμό σε Ελλάδα και Ευρώπη.
«Η Πάτρα είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδος σε πληθυσμό» ανέφερε ο Κώστας Κατσουράνης στην αρχή της τοποθέτησης του και συνέχισε: «Στόχος μας είναι να ξυπνήσουμε την πόλη που κοιμάται πάρα πολλά χρόνια και η ομάδα σε σύντομο χρονικό διάστημα 3-4 ετών να χρηματοδοτείται από την ίδια τη πόλη. Αυτός είναι ο στόχος. Αυτό είναι το σχέδιο».
Στη συνέχεια ο Κ. Κατσουράνης αναφέρθηκε αναλυτικά στο πολυμετοχικό πλάνο της Παναχαϊκής το οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ως το μοναδικό που έχει μέλλον στην Ελλάδα. «Η Παναχαϊκή» είπε χαρακτηριστικά «έχει τεράστια δυναμική και μπορεί σε πολύ λίγα χρόνια να είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που θα μπορεί να αυτοχρηματοδοτείται χωρίς να χρειάζεται κάποιον μεγαλοπαράγοντα να βάζει συνέχεια λεφτά από την τσέπη του».
Πατώντας το παρακάτω link μπορείτε δείτε το video με την συζήτηση στο ευρωκοινοβούλιο ενώ στο σημείο -25.03 από το τέλος έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την τοποθέτηση του Κώστα Κατσουράνη για το πλάνο της Παναχαϊκής.


https://www.facebook.com/stelioskouloglou/videos/1795953103780610/

 

© 2017 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891    |   ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΙΜΕ Πληροφορική