ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΠΙΤΣΑΚΟ

05 / 11 / 2017

Γύρω από τον Αλέξανδρο Μπιτσάκο, όπως ήταν αναμενόμενο, κινήθηκε η συνέντευξη Τύπου των ανθρώπων της Παναχαϊκής. Σε αυτή έδωσαν το παρών ο Ηλίας Κυριακίδης και ο Διονύσης Μακρυδημήτρης.
Αρχικά ο άμεσος συνεργάτης του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, αφού αναφέρθηκε στα στοιχεία που έδωσαν τη νίκη στην ομάδα μας, δήλωσε πως όταν "πονάει" ένα μέλος της οικογένειας τότε "πονάνε" και τα υπόλοιπα μέλη: «Εμείς κρατήσαμε από το προηγούμενο παιχνίδι το στοιχείο του κυριαρχικού ποδοσφαίρου. Με υπομονή και κατοχή. Αυτό όμως που μας έδωσε τη νίκη ήταν τον πνεύμα αυτοθυσίας την αλληλεγγύης να καλύψουμε τον συμπαίκτης μας. Άρα έχουμε δύο πυλώνες στο παιχνίδι μας. Την υπομονή που την έχουμε και να είμαστε συμπαγής.
Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη αλλά πολύ στεναχωρημένοι καθώς όταν ένα μέλος της οικογένειας πονάει, πονάνε όλοι. Διοίκηση, τεχνικό τιμ, παίκτες και οπαδοί. Τη νίκη την αφιερώνουμε στον Αλέξανδρο (σ.σ. Μπιτσάκο). Κάθε επιτυχία την αφιερώνουμε σε όποιον πονάει την ομάδα. Εμείς είμαστε μια μεγάλη οικογένεια».
Σε ερώτηση για το αν δημιουργεί προσδοκίες το «δύο στα δύο», πρόσθεσε: «Οι φιλοδοξίες γεννήθηκαν από πέρσι τον Αύγουστο. Έχουμε στο μυαλό μας ότι το πιο δύσκολο ματς είναι αυτό που ακολουθεί. Δεν κάνουμε πλάνο για βαθμούς. Το μεγάλο πλάνο είναι πως θέλουμε η Παναχαϊκή να ξαναγίνει όπως ήταν παλιά. Να βγάλουμε παίκτες και να κάνουμε περήφανους όσους μας αγαπάνε.
Από την πλευρά του ο Διονύσης Μακρυδημήτρης, τόνισε: «Έχουμε πολύ έντονο το συναίσθημα της χαρμολύπης. Κερδίσαμε αλλά ένας συμπαίκτης μας έχει ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να του αφιερώσουμε τη νίκη. Το πιο σημαντικό αγαθό είναι η υγεία. Είναι ένα γεγονός που μας λυπεί ειδικά εμάς τους ποδοσφαιριστές που είμαστε μια οικογένεια. Ένας από τους επιπλέον λόγους που πεισμώσαμε και θέλαμε τη νίκη, ήταν για να αφιερώσουμε τη νίκη από καρδιάς. Την αφιερώνουμε στον Αλέξανδρο».


© 2017 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891    |   ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΙΜΕ Πληροφορική