Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ CAPELLI EUROPE ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΣΤΟ «ΕΛ ΠΑΣΟ»!

07 / 11 / 2017

Τις προσπάθειες της Παναχαϊκής στο «Ελ Πάσο» με αντίπαλο την Καλλιθέα, την περασμένη Κυριακή, παρακολούθησε από κοντά ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Capelli Europe, Kay Mourheg.  
O Kay Mourheg  είδε τον αγώνα συντροφιά με τους Θεόφιλο Χριστοφορίδη που είναι ο εκπρόσωπος της εταιρείας Capelli Sport σε Ελλάδα και Κύπρο, τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 Κων/νο Μπακαλάρο, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και Μέλος της Παναχαϊκής Συμμαχίας Πλάτωνα Μαρλαφέκα και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ Γιώργο Αποστολόπουλο!
Η Capelli Sport είναι η εταιρεία που ντύνει από την περσινή σεζόν την Παναχαϊκή συμμετέχοντας ενεργά στην αναγέννηση της «κοκκινόμαυρης» ομάδας, ενώ φέτος η επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος της Football League είναι επίσης της Capelli.
Στο περιθώριο του αγώνα ο Kay Mourheg συζήτησε με τους ανθρώπους της Παναχαϊκής την επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών πάνω στο ήδη επιτυχημένο πλαίσιο που εγκαινιάστηκε την περίοδο που πέρασε.
Όπως είναι ήδη γνωστό τον περασμένο Μάιο ο Kay Mourheg είχε φιλοξενήσει σε αγώνα της MSV Duisburg 1902 στη Γερμανία τον Τεχνικό Διευθυντή της Παναχαϊκής Κώστα Κατσουράνη μαζί με τους Πλάτωνα Μαρλαφέκα και Θεόφιλο Χριστοφορίδη.

© 2017 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891    |   ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΙΜΕ Πληροφορική