ΟΦΡΥΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ: «ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ»

04 / 11 / 2017

Με αφορμή τον αυριανό αγώνα στην Καλλιθέα (ώρα 15.00) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Football League ο προπονητής της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε την εξής δήλωση:
«Πρόκειται για έναν σημαντικό αγώνα απέναντι σε μια παραδοσιακή ομάδα της Β’ Εθνικής. Μια ομάδα που διαθέτει καλούς παίκτες και η οποία το τελευταίο διάστημα έχει να επιδείξει μια σταδιακή άνοδο στην απόδοσή της. Παράλληλα η ομάδα αυτή την πρώτη αγωνιστική πήρε ένα σημαντικό βαθμό στο Παγκρήτιο παίζοντας το μεγαλύτερο διάστημα του Β' ημιχρόνου και με παίκτη λιγότερο.
Εμείς θέλουμε να έχουμε και την Κυριακή όλα τα στοιχεία εκείνα που μας χαρακτηρίζουν ως ομάδα. Στοιχεία τα οποία θέλουμε να εφαρμόσουμε σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό.
Όλοι οι παίκτες μας ξέρουν τι ζητάμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κυρίως πως θέλουμε να λειτουργήσουμε.
Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας και τους οπαδούς μας για την τεράστια συμβολή τους στη νίκη μας στην πρεμιέρα της Αγυιάς απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα και να τους πούμε ότι τους περιμένουμε να είναι δίπλα μας και στην Καλλιθέα».

© 2017 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891    |   ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΙΜΕ Πληροφορική