ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΟΦΡΥΔΟΠΟΥΛΟΣ: «ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ»

05 / 10 / 2017

Με αφορμή το σημερινό φιλικό αγώνα της Παναχαϊκής με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Αγυιάς (19.00) ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε την εξής δήλωση:
«Αγωνιζόμαστε σήμερα  στο πιο δυνατό και δύσκολο φιλικό μας 2 ½ εβδομάδες περίπου  πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Θα έχουμε απέναντι μας την πρωτοπόρο του Ελληνικού Πρωταθλήματος ΑΕΚ που ήταν και  είναι εξαιρετική στις εμφανίσεις της στο Europa League τόσο στα προκριματικά όσο και στους ομίλους.
Έχει έναν εξαιρετικό τεχνικό τον κύριο Χιμένεθ  που έχει δέσει με τους παίκτες του με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν μια πολύ καλή εικόνα και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχουν. Διαθέτει ποδοσφαιριστές αξίας και ποιότητας και χαιρόμαστε που θα τους φιλοξενήσουμε σήμερα.
Σε ότι μας αφορά θα είναι πολύ χρήσιμο να μπορέσουμε να δούμε σε ποιο επίπεδο βρισκόμαστε και τι έχουμε να διορθώσουμε μέχρι την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.
Κάναμε μια καλή εμφάνιση στο παιχνίδι του Κυπέλλου όπου πήραμε τη νίκη και τους 3 βαθμούς. Παράλληλα όμως πήραμε και όλα εκείνα τα στοιχεία που μας έδωσαν τη νίκη. Τα στοιχεία αυτά θέλουμε να τα διατηρήσουμε σε μεγαλύτερη διάρκεια και σε  μεγαλύτερη ένταση μέσα στο γήπεδο. Αυτό προϋποθέτει μεγαλύτερη συγκέντρωση,  αυτοπεποίθηση και  αποτελεσματικότητα.
Από τέτοια δύσκολα παιχνίδια γίνεσαι καλύτερος.
Τα κέρδη σήμερα για την ομάδα μας και για τους παίκτες μας θεωρώ ότι θα είναι και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.
Πιστεύω ότι θα γίνει ένας ενδιαφέρον αγώνας μεταξύ δυο μεγάλων ομάδων».

© 2017 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891    |   ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΙΜΕ Πληροφορική