ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΟΦΡΥΔΟΠΟΥΛΟΣ: «ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΔΙΚΑΙΑ»

30 / 10 / 2017

Εμφανώς ικανοποιημένος εμφανίστηκε στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τα Τρίκαλα στην Αγυιά ο προπονητής της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος.
Παράλληλα, ο τεχνικός της ομάδας αφιέρωσε τη νίκη στην Υπεύθυνη Διοικητικής Οργάνωσης της ΠΑΕ Αμαλία Γουδέβενου, η οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετωπίζει μια περιπέτεια με την υγεία της.
Αναλυτικά η τοποθέτηση του:
«Από την πρώτη αγωνιστική δεν υπάρχει «κυνηγός» ή πρωταθλητής. Τα Τρίκαλα θα έχουν μία εξαιρετική πορεία και θα το δείτε αυτό. Όσον αφορά το παιχνίδι, πολλές φορές σχεδιάζουμε πράγματα, άλλες φορές μας βγαίνουν, άλλες όχι. Η διαφορά σήμερα ήταν στο γεγονός ότι αυτά που σχεδιάσαμε μας βγήκαν σχεδόν στο 100%. Παίξαμε κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα. Είχαμε ως προτεραιότητα να μην κινδυνεύσουμε και να μην δεχτούμε γκολ, θέλαμε να πάμε το παιχνίδι ως τέλος, φρεσκάραμε την 11αδα και πλην του Μουστακόπουλου οι υπόλοιποι παίκτες ήταν από την περσινή ομάδα. Όλοι ήταν εξαιρετικοί και οι 14 και θέλω να τους πω πολλά συγχαρητήρια. Έδειξαν μυαλό, πνευματική διαύγεια και μετά τακτικά, όλα έγιναν όπως έπρεπε. Έχουμε καλή ομάδα και κάθε βδομάδα θέλουμε να προσπαθούμε για τη νίκη με εμφάνιση ανάλογη της σημερινής. Πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια. Αφιερώνουμε τη νίκη μας στην Αμαλίτσα, που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τον τελευταίο καιρό και εύχομαι να είναι σύντομα κοντά μας».

© 2017 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891    |   ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΙΜΕ Πληροφορική