ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΟΦΡΥΔΟΠΟΥΛΟΣ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ»

20 / 09 / 2017

Απόλυτα ικανοποιημένος από τα όσα είδε εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.
Καλά λόγια για την Παναχαϊκή και την προσπάθεια που γίνεται στην Πάτρα, είπε και ο τεχνικός της Αναγέννησης Γιώργος Βαζάκας.
Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν:


Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Προετοιμαστήκαμε για ένα παιχνίδι κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς έχουμε ένα ρόστερ με πολλά νέα παιδιά, λίγους έμπειρους παίκτες και αρκετούς από την περσινή χρονιά. Είχαμε να παίξουμε κόντρα σε μία ομάδα που αμύνεται καλά, και αυτό είναι πλεονέκτημα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Αν μια ομάδα αμύνεται σωστά, μπορεί να σε εκθέσει και να σου βάλει γκολ, αν δεν προσέξεις. Ήμασταν συγκροτημένοι και είχαμε υπολογίσει ότι μετά το 55′-60′ η πλάστιγγα θα έγερνε προς τα εμάς. Προσπαθήσαμε να πάρουμε το παιχνίδι από τα άκρα. Έχουμε παίκτες που έχουν καλές προσωπικές ενέργειες και ποιότητα. Το παιχνίδι γενικά ήταν ισορροπημένο. Πατούσαμε καλά στο δεύτερο μέρος, με καλή κυκλοφορία και αυτοπεποίθηση, ουσιαστικά δεν κινδυνεύσαμε και ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Έχουμε ακόμα δύο αντιπάλους από την Σούπερ Λιγκ και είμαστε μέσα στο κόλπο. Πολλά συγχαρητήρια στον κ. Βαζάκα που έχει φτιάξει μία καλή ομάδα. Δεν πρέπει να μείνουμε στάσιμοι. Οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές και δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά μου. Περιμένουμε επιτέλους την έναρξη του πρωταθλήματος για να ξέρουμε που βαδίζουμε. Με τη νίκη που πετύχαμε σήμερα, θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση».


Γιώργος Βαζάκας: «Χαίρομαι για την Παναχαϊκή και την άνοδό της, αξίζει να είναι στην Α’ Εθνική και πιστεύω θα επανέλθει σύντομα. Όσον αφορά το παιχνίδι, η Παναχαϊκή είναι καλή ομάδα, με καλό προπονητή. Η Παναχαϊκή ήθελε να επιβάλει το παιχνίδι της, είναι μία ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, έχει κοντούς και γρήγορους παίκτες. Όσο για την ομάδα μου, θεωρώ ότι παρά τις δυσκολίες, σε γενικές γραμμές παίξαμε έξυπνα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, μας άφησαν οι δυνάμεις μας, γιατί ξεκινήσαμε αργά την προετοιμασία στις 10 Αυγούστου. Έχουμε δρόμο και μέλλον για να φτιάξουμε μία καλή ομάδα. Στην Αναγέννηση μέχρι πριν λίγο καιρό, υπήρχε η αμφιβολία, υπήρχε πρόβλημα μέχρι και να κατεβεί στο πρωτάθλημα. Όλοι όσοι μείναμε δημιουργήσαμε μία καλή ομάδα και στέλνω μήνυμα στον κόσμο της Καρδίτσας, ότι θα είναι περήφανοι για την ομάδα που θα φτιάξουμε με νέα παιδιά».


Από την πλευρά των παικτών της Παναχαϊκής, το λόγο πήρε ο Νίκος Μασούρας που χαρακτηριστικά δήλωσε:
«Συγχαρητήρια στην Καρδίτσα, είναι συγκεντρωμένη ομάδα και μας δυσκόλεψε αρκετά. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά αυτούς τους δύο μήνες και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Νομίζω δίκαια κερδίσαμε και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και άλλο γκολ. Θέλουμε να εξελιχθούμε μέσα και έξω από το γήπεδο. Είμαστε μία ομάδα με Έλληνες παίκτες, έχουμε κάνει βήματα και έχουμε δεθεί. Θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να είμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι».


Ο Αλέξανδρος Μασούρας της Αναγέννησης δήλωσε: «Ήρθαμε σε μία δύσκολη έδρα, απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, παλέψαμε, δεν πήραμε το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε».


© 2017 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891    |   ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΙΜΕ Πληροφορική