ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

01 / 12 / 2017

Με αφορμή τον αγώνα, για το Πρωτάθλημα της Football League, μεταξύ της Παναχαϊκής και της Δόξας Δράμας που θα γίνει την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στο Στάδιο της Αγυιάς (ώρα 15.00) από την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνονται τα εξής

:ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
Ορίζεται στην τιμή των 10€ εκτός από Θύρα των Επισήμων όπου η τιμή του Εισιτηρίου ορίζεται στα 15€.
ΤΙΜΗ 5€ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
•    Γυναίκες
•    Μαθητές άνω των 13 ετών
•    Φοιτητές
•    Α.Μ.Ε.Α.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ
•    Τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών, αρκεί να συνοδεύονται από ενήλικο.
Η τιμή εισόδου για τους ανέργους ορίζεται στα 5€ εκτός από τους 50 πρώτους οι οποίοι προσκομίζοντας στα γραφεία μας (Πατρέως 13-15, 3ος όροφος), σήμερα Παρασκευή 10.00 π.μ. – 15.00 μ.μ. την κάρτα ανεργίας τους θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στο γήπεδο.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Από την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 αποφασίστηκε επίσης η προπώληση εισιτηρίων από σήμερα Παρασκευή 1/12. Όσοι επιθυμούν να προαγοράσουν εισιτήρια θα μπορούν να τα προμηθευτούν από τα εξής σημεία.
Α’ Σημείο: Γραφεία ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, Πατρέως 13-15, 3ος όροφος, Παρασκευή ώρες 10.00 – 15.00
Β’ Σημείο: Καφέ  Παναχαϊκής (Αρχιεπισκόπου Μακαρίου & Κιτίου), παραπλεύρως Θύρας Επισήμων Γηπέδου Αγυιάς Παρασκευή 12.00 – 21.00 , Σάββατο 09.00 – 13.30 και Κυριακή 09.00 – 13.30
Γ’ Σημείο: Βιβλιοπωλείο Discover, Βούρβαχη 3 & Κορίνθου, Παρασκευή & Σάββατο ώρες καταστημάτων.
Δ’ Σημείο: Κατάστημα οπτικών VISION SPOT Έλληνος Στρατιώτου & Πέντε Πηγαδίων (έναντι ΕΛΤΑ) Παρασκευή & Σάββατο ώρες καταστημάτων.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Παράλληλα σας ενημερώνουμε ότι έχει ξεκινήσει η ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ έως την Κυριακή και ώρα 11.00.
1.    https://www.ticketmaster.gr/showEventInfo.html?idEvent=2003587  (Ticketmaster Web)
2.    https://www.ticketmaster.gr/panachaikifc-ww/showProductList.html (Panachaiki Web)
3.    Καταστήματα Germanos

ΣΕ ΙΣΧΥ ΤΑ ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΑ
Και αυτό το Σαββατοκύριακο συνεχίζονται οι κοινές δράσεις της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 και της ΚΑΕ Προμηθέας στο πλαίσιο του προγράμματος η Πάτρα παίζει, που υλοποιούν από κοινού οι δύο ομάδες.
Οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας τόσο του Προμηθέα όσο και της Παναχαϊκής δικαιούνται εκπτωτικό εισιτήριο για τους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Δεκεμβρίου, ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια και των δύο πατρινών ομάδων.
Στην πράξη, κάθε κάτοχος Διαρκείας της Παναχαϊκής, μπορεί το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου να παρακολουθήσει τον αγώνα Προμηθέας - Άρης (16:30, ΠΕΑΚ Δ. Τόφαλος) έναντι μειωμένου εισιτηρίου αξίας 7 ευρώ, ενώ την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου οι φίλαθλοι του Προμηθέα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα Παναχαϊκή-Δόξα Δράμας (Γήπεδο Αγυιάς, 15:00) αγοράζοντας εισιτήριο αξίας 7 ευρώ και στις δύο περιπτώσεις, απλά με την επίδειξη της κάρτας τους στο εκδοτήριο.
Σημειώνεται ότι για την είσοδο του στο γήπεδο κάθε κάτοχος των εν λόγο εισιτήριων θα πρέπει απαραίτητα να επιδεικνύει την κάρτα διαρκείας του.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΥΡΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΓΙΑ ΣΚΕΠΑΣΤΗ
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της Παναχαϊκής σε ότι αφορά την είσοδο τους στην Σκεπαστή Θύρα του Γηπέδου της Αγυιάς, θα λειτουργήσει και δεύτερη Θύρα Εισόδου εκτός από αυτή που βρίσκεται επί της οδού Αμερικής.
Η δεύτερη Θύρα Εισόδου θα είναι η Κεντρική Πύλη του Γηπέδου επί της πλατείας Ντε Μιράντα και θα εξυπηρετεί μόνο τους φιλάθλους που φιλοξενούνται στην Σκεπαστή Θύρα του Γηπέδου της Αγυιάς.

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ
Οι φίλαθλοι και οπαδοί των φιλοξενουμένων θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους μόνο από το εκδοτήριο της Θύρας Εισόδου τους στο γήπεδο, το οποίο βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Αρχιεπισκόπου Μακαρίου & Καρπασίας (δεξιά της Κεντρικής Εισόδου). Θα καθήσουν στον προκαθορισμένο χώρο που ήδη έχει διαμορφωθεί για τους φιλοξενούμενους ο οποίος βρίσκεται πάνω από το Κυλικείο του γηπέδου.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσουν κανονικά όλα τα εκδοτήρια του γηπέδου (Σκεπαστή, Θύρα Επισήμων, Πλατεία Ντε Μιράντα) τα οποία θα ανοίξουν στις 13.30
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων η ΠΑΕ Παναχαϊκή συνιστά την προαγορά εισιτηρίων καθώς και την έγκαιρη προσέλευση όλων των φιλάθλων στο γήπεδο προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός την ημέρα του αγώνα.

Ανακοινώνεται τέλος ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η είσοδος στο γήπεδο με νερά, φαγητά, αναψυκτικά και καφέδες, εκτός από αυτά που πωλούνται στα Κυλικεία του Γηπέδου.


 

© ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891    |   ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΙΜΕ Πληροφορική