ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

05 / 12 / 2017

Επιστολή με την οποία ευχαριστεί την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 και τον Τεχνικό Διευθυντή των «κοκκινόμαυρων» Κώστα Κατσουράνη για την άριστη φιλοξενία που είχε η Δόξα Δράμας στην Πάτρα έδωσε στη δημοσιότητα ο Τεχνικός Διευθυντής των «μαυραετών» Νίκος Ιωσηφίδης.
Το περιεχόμενο της επιστολής είναι το εξής:

«Θα ήθελα προσωπικά αλλά και εκ μέρους της ΠΑΕ Δόξα να ευχαριστήσω δημόσια την διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή και τον ομόλογο μου Κώστα Κατσουράνη για την πραγματικά υπέροχη φιλοξενία τους στην αποστολή της ομάδας μας και τους φιλάθλους που την συνόδεψαν. Θεωρούμε αυτονόητο ότι επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε αυτήν την φιλοξενία στον δεύτερο γύρο.
Θεωρούμε ότι ομάδες με την δομή και τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ Παναχαϊκή κοσμούν τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και ειδικότερα αυτόν της πολύπαθης δεύτερης εθνικής.  
Μια ομάδα που εκπέμπει υγεία και καθαρότητα, που επιλέγει να στέκεται μακριά από ύποπτες σκοπιμότητες και πιστεύω ότι ταιριάζει απόλυτα στην δική μας φιλοσοφία.
Πιστεύουμε ότι πλέον έχουμε ένα συνοδοιπόρο με την ίδια ποδοσφαιρική σκέψη και οπτική.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον ομόλογο μου Κώστα Κατσουράνη, ένα κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου που πραγματικά μας υποχρεώνει να του δώσουμε τα εύσημα για την φιλοξενία και την φροντίδα του να μην μας λείψει το παραμικρό».

Νίκος Ιωσηφίδης
Τεχνικός Διευθυντής ΠΑΕ Δόξα Δράμας
© ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891    |   ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΙΜΕ Πληροφορική