ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ Σ.Φ. «ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

06 / 12 / 2017

Ευχαριστήρια επιστολή στην ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 για την φιλοξενία που έτυχε στην Πάτρα η αποστολή της ομάδας της, απέστειλε σήμερα η ΠΑΕ Δόξα Δράμας. Το περιεχόμενο της επιστολής είναι το εξής:

Παρακαλούμε δεχτείτε τις ευχαριστίες μας για την άψογη οργάνωση και φιλοξενία στην διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ.
Τέτοιου είδους συμπεριφορές προάγουν το άθλημα και τιμούν τους ανθρώπους που το υπηρετούν.
Συγχαρητήρια
Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
Ιωάννης Μπύρος

Παράλληλα, με σχετική ανακοίνωση του, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Δόξας Δράμας «ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ» εκφράζει τις ευχαριστίες του στον κόσμο της Παναχαϊκής και ιδιαίτερα στους «Nortenos» για την φιλοξενία των φιλάθλων της Δόξας στην Αγυιά την περασμένη Κυριακή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Μαυραετών» αναφέρει τα εξής:

Μετά την υποδειγματική φιλοξενία τόσο σε μας στον Σ.Φ. ΔΟΞΑΣ ''ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ'' αλλά και σε όσους φίλους της αγαπημένης μας ομάδας βρέθηκαν την Κυριακή που μας πέρασε στην ΠΆΤΡΑ θεωρούμε ότι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε αρχικά είναι να πούμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Σ.Φ. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ''NORTENOS'' αλλά και στον απλό κόσμο και τους φίλους της Πατρινής ομάδας και δεσμευόμαστε για ανταπόδοση αυτής στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στην πόλη μας την Δράμα. Για μας το οπαδικό ιδεώδες πρέπει να αναδεικνύεται να προάγεται και να αποθεώνεται και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι όταν βρίσκονται ''αντίπαλοι'' οπαδοί που υπηρετούν και αγωνίζονται για τις ίδιες ιδέες και αρχές με τις δικές μας. Ανυπομονούμε να ξαναβρεθούμε και να τα ξανά πούμε σύντομα παλικάρια επάνω... Η Δράμα πάντα θα είναι φιλόξενη για σας και η ΔΟΞΑ πάντα δίπλα σας.
Τέλος οφείλουμε να δώσουμε τα εύσημα μας στις αστυνομικές αρχές της Αχαΐας για τον σεβασμό που μας έδειξαν, πράγμα σπάνιο έως αδιανόητο σε όλους εμάς που τόσες και τόσες φορές ταλαιπωρούμαστε αδίκως και χωρίς λόγο όχι μόνο στα εκτός έδρας παιχνίδια της αγαπημένης μας ομάδας αλλά κυρίως στα εντός και μάλιστα χωρίς ΠΟΤΕ να έχουμε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Το ότι η ΔΟΞΑ δεν έχει τιμωρηθεί ΠΟΤΕ για άσχημη και απρεπή συμπεριφορά των οπαδών της νομίζουμε τα λέει όλα.
Με εκτίμηση
Σ.Φ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ

© ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891    |   ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΙΜΕ Πληροφορική