ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

28 / 11 / 2017

Φιλική ήττα με 2-1 στην Αθήνα, από την Κ20 της ΑΕΚ, για την Κ20 της Παναχαϊκής σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή.
Το γκολ για τους κοκκινόμαυρους σημείωσε ο Χριστόπουλος (77’).
Για την Παναχαϊκή αγωνίστηκαν οι (προπονητής Φώτης Παπαπαναγής): Μπαμπούνης, Στανής, Μπούτιβας, Αμπάρα, Καρμακόλιας, Τσεκούρας, Σκιαδαρέσης, Σταυρόπουλος, Βασσάρας, Βαρσαμίδης, Κοντός, Μεμάγκα, Παπασπυρόπουλος, Δούβρης, Μπεγκάϊ, Χριστόπουλος Α., Χριστόπουλος, Τσερικλός, Καλαμπόκας.

Σε άλλο φιλικό αγώνα, επίσης την Κυριακή στην Αθήνα, η Κ17 της Παναχαϊκής επικράτησε 2-1 της αντίστοιχης της ΑΕΚ με γκολ που σημείωσαν οι Ψαθογιαννάκης (47’) & Λούσκος (65’).
Για την Παναχαϊκή αγωνίστηκαν οι: Μπεγκάι, Καϊμακάς, Θεοφάνης, Σάβτσεφ, Παπαγεωργίου, Κουνάβης, Μουστάκας, Παπαχρονόπουλος, Μπάδας, Ψαθογιαννάκης, Λούσκος, Σίνης, Γασπαρινάτος, Θεοφανόπουλος, Μικές, Αποστολόπουλος, Πλούμης, Παναγάκης.

Τέλος σε τρίτο φιλικό αγώνα την ίδια μέρα η Κ15 της Παναχαϊκής ηττήθηκε από την αντίστοιχη της ΑΕΚ με 4-2. Τα «κοκκινόμαυρα» γκολ σημείωσαν οι Παπαχρονόπουλος (35’) & Σουγλέρης  (76’).
Για την Παναχαϊκή αγωνίστηκαν οι: Μικές Μ., Ταρνάρης, Καϊμακάς, Παπαχρονόπουλος, Μικές, Γασπαρινάτος, Θεοφανόπουλος, Ψαθογιαννάκης, Σουγλέρης, Δούβρης, Θεοφάνης, Θωμάς, Στασινόπουλος, Ρηγόπουλος, Αυγέρος, Μικελάτος, Γιώτης.

© ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891    |   ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΙΜΕ Πληροφορική