ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΟΦΡΥΔΟΠΟΥΛΟΣ: «ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ»

24 / 11 / 2017

Με αφορμή τον αυριανό αγώνα της Παναχαϊκής με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (Σάββατο 25/11, ώρα 15:00, Γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης), ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

«Πρόκειται για τον σπουδαιότερο αγώνα της 5ης αγωνιστικής. Αντίπαλες είναι δυο πολύ μεγάλες ομάδες οι οποίες παράλληλα προπορεύονται και στην βαθμολογία.
Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα που έχει πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές. Έχει επίσης έναν πολύ καλό και έμπειρο προπονητή, τον κ. Σπανό, ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο.
Από την πλευρά μας διαθέτουμε επίσης πολύ καλούς παίκτες. Παίκτες που έχουν κίνητρα και που οι λέξεις ομάδα και σύνολο είναι αυτές που μας κάνουν να προχωράμε ως Παναχαϊκή.
Οι ποδοσφαιριστές μας έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια και δίκαια βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας.
Για εμάς και για την νοοτροπία που κτίζουμε πάντα ο αγώνας που έρχεται είναι ο πιο σημαντικός, ανεξάρτητα το όνομα του αντιπάλου και της θέσης στην οποία βρίσκεται.
Για δύο συνεχόμενους εντός έδρας αγώνες είχαμε πολύ κόσμο στο γήπεδο μας, στην Αγυιά και το λιγότερο  που έχουμε να πούμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Περιμένουμε τους οπαδούς μας και στη Θεσσαλονίκη να είναι κοντά μας  σε ένα ακόμα δύσκολο αγώνα».

© ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891    |   ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΙΜΕ Πληροφορική