ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΟΦΡΥΔΟΠΟΥΛΟΣ: «ΜΕΝΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ»

30 / 11 / 2017

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο προπονητής της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος.
Ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» ωστόσο τόνισε πως η πρόκριση χάθηκε στη Λάρισα.
Αναλυτικά οι τοποθετήσεις:
Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Γνωρίζαμε ότι θα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Το έργο μας ήταν πολύ δύσκολο. Ειδικά αν μπλέκαμε στην τριπλή ισοβαθμία. Εμείς θέλαμε να είμαστε μέσα στο παιχνίδι μέχρι τέλους, κάτι που έγινε αλλά δυστυχώς δεν πετύχαμε την πρόκριση. Ξεκινήσαμε όπως πάντα με διάθεση για πίεση και κυκλοφορία, όσο αυτό ήταν εφικτό κόντρα σε μία τέτοια ομάδα. Αντιδράσαμε βέβαια γρήγορα στο 0-1 και ισοφαρίσαμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθεια, κάποιες φορές παίξαμε ανορθόδοξα βέβαια, κάτι λογικό, αλλά μένει η προσπάθεια και η νοοτροπία μας για νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Την πρόκριση τη χάσαμε στη Λάρισα, με το κακό αποτέλεσμα που φέραμε εκεί. Είχαμε παρόλα αυτά και σήμερα μία τεράστια ευκαιρία στο τέλος να προκριθούμε. Καλή συνέχεια στον Μαρίνο και στην ομάδα του. Εμείς συγκεντρωνόμαστε πλέον στο πρωτάθλημα. Έρχεται ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή (σ.σ. Δόξα Δράμας). Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για τη στήριξη».
Μαρίνος Ουζουνίδης: «Θέλαμε να παίξουμε άνετα να κυκλοφορούσαμε την μπάλα, να κάνουμε αλλαγές. Κρατάω το πρώτο ημίχρονο, αλλά κάναμε ένα χαζό πέναλτι από το πουθενά και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να σκοράρει. Έχει καλή ομάδα η Παναχαϊκή. Συγχαρητήρια στον προπονητή της».

© ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891    |   ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΙΜΕ Πληροφορική